Аварийни ВиК услуги

Аварийни водопроводни услуги в Пловдив - Строителни ремонти от ВИТ Строй

ВИТ Строй сме специализирани във всякакви строително-ремонтни дейности, включително в изграждане и ремонт на ВиК инсталации. Извършваме монтаж на обзавеждане за баня и кухня, а и цялостни ремонти на мокри помещения - поставяне на мивка, душкабина, вана, моноблок, тоалетни казанчета, биде, монтаж на кранове, батерии за душове и мивки, подмяна на тръби, кранове за пералня и бойлер, отстраняване на течове и други ВиК услуги. Извършваме монтаж и присъединяване на съдомиялни, перални, сушилни, бойлери, смяна на водомери, смесители с керамични глави и т.н. Можем да доставим всички необходими ВиК части.

ВИТ Строй извършваме аварийни водопроводни услуги само в град Пловдив и най-близките села. Авария е нещо спешно и няма как да помогнем на по-далечно разстояние, а и едва ли ще е рентабилно както на Вас, така и на нас!

тел. за връзка - 0899915577

Аварийни водопроводни услуги в Пловдив - Строителни ремонти от ВИТ Строй

Вероятно търсите водопроводчик или водопроводчици в Пловдив - ние можем да се справим с тази ВиК авария или ремонт на водопроводна инсталация, включително с демонтаж-монтаж и доставка на нужните водопроводни части и материали.

Ако имате теч в баня, тоалетна, кухня или друго помещение, свързан с Вашата водопроводна инсталация - позвънете ни.

Възможно е посещение и в извънработно време, но след предварителна уговорка.

Можем да Ви помогнем с присъединяване към ВиК мрежата при монтаж на бойлер, съдомиялна, пералня, сушилня, както и при смяна на стари уреди и да напаснем наличната ВиК инсталация към новите изисквания.

ВиК услуги

  • Отстраняване на течове
  • Монтаж на бойлери, перални, съдомиялни, сушилни и др. техника
  • Смяна на смесители, душ батерии, кранове, меки връзки, клапани
  • Монтаж на душ панели, тоалетни, мивки, бидета
  • Монтаж и ремонт на тоалетни казанчета, моноблок, смесителни батерии
  • Смяна на водомери, смесители с керамична глава
  • Изграждане и ремонт на водопроводни инсталации на ново, а и старо строителство
  • Поставяне топлоизолация на тръби
  • Монтаж на всякакви аксесоари за баня и кухня

Не всеки майстор е ВиК майстор. Ние притежаваме многогодишен опит. Можете да ни повикате и за "най-дребните" ремонти. Течовете в дома правят много поразии, затова не чакайте, а побързайте. Първо ще направим оглед, ще Ви ориентираме в ситуацията и ще отстраним теча.

Работим на нормални цени и държим на качеството и Клиентите си!