Аварийни строителни услуги

Аварийни строително-ремонтни услуги в Пловдив - ВИТ Строй

ВИТ Строй сме специализирани във всякакви строително-ремонтни дейности, включително в изграждане и ремонт на ВиК инсталации. Извършваме монтаж на обзавеждане за баня и кухня, а и цялостни ремонти на мокри помещения - поставяне на мивка, душкабина, вана, моноблок, тоалетни казанчета, биде, монтаж на кранове, батерии за душове и мивки, подмяна на тръби, кранове за пералня и бойлер, отстраняване на течове и други ВиК услуги. Извършваме монтаж и присъединяване на съдомиялни, перални, сушилни, бойлери, смяна на водомери, смесители с керамични глави и т.н. Можем да доставим всички необходими ВиК части.

ВИТ Строй извършваме аварийни строително-ремонтни услуги само в град Пловдив и близките села. Авария е нещо спешно и няма как да помогнем на по-далечно разстояние, а и едва ли ще е рентабилно както на Вас, така и на нас!

тел. за връзка - 0899915577

Ако някъде е протекло, ако е паднала мазилка или изолация, ако е необходимо частично боядисване или пък плочките са се "надули" - позвънете. Ние извършваме както цялостни, така и частични строителни ремонти.