Информация за строителна фирма ВИТ 70 ЕООД

ВИТ-70 ЕООД е специализирана фирма за вътрешно-довършителни дейности и по-точно в комплексните решения, свързани със строително-ремонтните работи. Дейността на ВИТ-Строй включва изграждане на ВиК инсталации, ел. инсталации, поставяне на вътрешна изолация, Knauf, преградни стени, окачени тавани, мазилка, шпакловка, всякакви замазки, интериорно боядисване, както и поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес и санитарното обзавеждане, последващо този процес.

Най-новата дейност на фирма ВИТ Строй е направата на щамповани настилки и мазилки - щампован бетон, щамповани циментови настилки, щампована замазка, щамповани мазилки и т.н. Разработват се разнообразни щампи, наподобяващи естествени камъни с приложение за външни и вътрешни настилки и облицовки на стени, павета, екстериорни и интериорни елементи имитиращи морски миди, антични орнаменти, рисунки на пясък, щампа – дърво, гранит и много други. Използват се предимно за облицовка на къщи и вили, облицовка на камини, тераси, стълбища, за настилка на пътеки и алеи, тротоари.

Фирмата е с дългогодишни традиции и много изпълнени обекти, като в строителните ремонти са включени цялостно изграждане на водопроводни инсталации, електроинсталации, сухо строителство, поставяне на фаянс и теракота, мазилки, шпакловки и други. Извършва постоянен строителен контрол над своите обекти. Основно предимство е, че чрез наемането на ВИТ 70, Вие ще бъдете спокойни за изпълнението на цялостния ремонт във Вашия дом, офис, заведение. Можете да поръчате освен всичко по-горе изброено и смяна на дограма, врати, външна изолация.

Ние, фирма ВИТ 70 Пловдив, се съобразяваме с желанията на Клиента като изпълняваме първоначално планираните строително-ремонтни дейности - Качествено и в Срок.

Материалите могат да бъдат закупени от Клиентите, както и да бъдат поръчани от Клиента, а закупени от ВИТ-70 при самото започване на ремонта.