ВИТ 70 - Пловдив

Строително-ремонтна и довършителна дейност Сглобяеми къщи

Фаянс, теракота, гранитогрес

Поставяне на подови и стенни облицовки - фаянс, теракота, гранитогрес

ВИТ Строй изпълнява всякакви строително-ремонтни работи, включително поставяне на фаянс, теракота и гранитогрес, полагане на подови и стенни облицовки, монтаж на санитарно обзавеждане и оборудване. Фирмата разполага с опитна строителна бригада, състояща се от квалифицирани майстори с дългогодишен опит в полагане на фаянсови и теркотни плочи, наричани от някой хора - фаянсаджии (някой пишат при търсене плочкаджии).

Строителна фирма ВИТ 70 ЕООД е специализирана фирма за вътрешни строителни ремонти на добри цени. Изпълнява цялостен ремонт на бани със смяна на ВиК и ел. инсталации, лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, монтаж на обзавеждане за баня, пълен ремонт на мокри и други помещения с поставяне на душкабини, вани, мивки, моноблок, осветителни тела, поставки, мебели за баня и т.н., както и ремонт на хол, кухня, коридори, спални, детски стаи.

Поставяне на подови и стенни облицовки - фаянс, теракота, гранитогрес

Строителна фирма ВИТ Строй извършва поставяне на фаянс, теракота и гранитогрес, полагане и на други подови и стенни облицовки, както и комплексни строително-ремонтни и вътрешно довършителни дейности. Нашите майстори фаянсаджии притежават повече от 20 годишен опит в тази дейност.

ВИТ 70 предлага цялостни ремонти на апартаменти, къщи, вили, складови помещения и други обществени, административни и жилищни обекти.

 

Поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес

  • Подготовка на обекта за ремонт - демонтаж на ВиК и ел.инсталации, къртене на настилки, облицовки и изнасяне на отпадъци
  • Изграждане на ВиК / водопроводни и канализационни инсталации, монтаж на кранове, батерии за душ и мивки, тръби, кранове за пералня и бойлери, монтаж / смяна на щранг, отстраняване на течове и други
  • Сухо строителство - изолации, преградни стени, окачени тавани
  • Зидария, мазилка, замазка и шпакловка
  • Поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес и фугиране - облицовка на сухи и мокри помещения, стълбища, тераси и др.
  • Монтаж на санитарно обзавеждане - мивки, тоалетни чинии, бидета, душ-кабини, аксесоари за баня
  • Боядисване на стени и тавани

 

Галерия